Tyxo.bg counter

Съвети


Ползите и вредите от протеините
Ползите от протеините Правилният избор и употреба на протеини ще ви помогнат да: -  Спазвате здравословен и рационален хранителен режим!Протеините са легални хранителни добавки, а не лекарствени препарати! Те представляват оптимизирани за усвояване, висококачествени белтъчини (известни като „аминокиселини”), без излишни мазнини, въглехидрати, сол, холестерол и калории.Важно: Протеините не заместват консумацията на твърда храна! Те са идеалният начин да задоволите повишените си нужди от белтъчини, ако не можете да си набавите нужните количества от храната. -  Изградите ..
„Перфектната диета” , летящ старт за ново начало
Няма перфектна диета! Всеки е различен и въпреки това в живота идва момент, когато човек иска да постави едно ново начало. Начало на пътя за постигане на определена цел - сваляне, качване или просто поддържане на килограми; здравословно, рационално или хранене за подготовка за състезание. Всеки с мечтите си, но първите стъпки винаги са най-трудни и изпълнени със съмнения. Предлагам Ви един примерен хранителен режим за летящ старт, независимо от бъдещите Ви цели. Придържайте се към него за 2 месеца, пригодете го към собствената си физика (лично тегло, ръст, години), съобразете се с ..
10 съвета за защита на кожата от слънчеви изгаряния
Слънцето може да причини много повече вреда от обикновеното и болезнено изгаряне. Дерматолозите споделят, че продължителното излагане на силно слънце причинява кафяви петна, зачервени и лющещи се петна, изсушаване и набръчкване, а най-лошото е ракът на кожата. Не винаги е лесно да се избегне силното слънце. Денят на плажа може да се превърне в нещо повече от зачервяване и изгаряне. Ако кожата ви не произвежда защитния меланинов пигмент в достатъчни количества или ако се излагате на слънце преди да се е натрупал и разпространил достатъчно меланин, ултравиолетовите лъчи буквално ..
Когато се погледнеш в огледалото, харесваш ли се?
Когато се погледнеш в огледалото, харесваш ли това, което виждаш?Положително или отрицателно възприемаш изгледа на тялото си? Ако отговориш, че е отрицателно, не си сама. Много жени усещат натиск да отговорят на определен социален и културен идеал за красота, който може да доведе до лошо възприемане на тялото. Жените непрекъснато са обстрелвани с образи на "кукли Барби". А като представят идеал, който е толкова трудно да бъде постигнат и поддържан, големите козметични и диетични индустрии си осигуряват ръст и печалби. Не случайно се набляга непрекъснато на младостта, заедно със слабата фигура,..
Продукти от 1 до 4 от общо 4 (1 страници)