Tyxo.bg counter

Списание

Нови тенденции Voila 3C - Haute Couture
Нови тенденции Voila 3C - Haute CoutureСедмицата на модата в Париж вече отмина и сега остана усещането че нещо е недовършено. Нещо което ще промени ежедневието ни е ще вкара цветове в сивия ден. Есента е сезон на цветове на багри и промяна. Света се променя, природата сменя своята окраска. Точна както всяка сутрин ние се вглеждаме в огледалото и откриваме промяната върху нашите лица.Онази промяна която искаме да прикрием или пък да подчертаем. Промяната която би ни направила по-желани, по-красиви и по-добри. Четири жени в огледалото. Четири характера в един образ. Voila Haute Couture дава отго..
Срок на годност за козметични продукти
Ново понятие - "минимален срок на годност" - датата, до която козметичното средство изпълнява свойствата си и не представлява никаква опасност за потребителя.Вече едва ли има потребител, който не обръща внимание на етикате на продуктите. Само че в много от случаите върху тях са изписани цифри и знаци често непонятни за нас.Затова и смятаме, че тази тема ще улесни избора ви на козметични средства.За начало трябва да поставим и разграничим три различни понятия: дата на производство, срок на годност и терминът използване от момента на отваряне.На всички козметични средства е указана датата на про..
Някои храни са толкова богати на полезни вещества, че според учените могат да забавят чувствително основните проблеми на стареенето, като сърдечносъдови заболявания, диабет тип 2, някои видове рак.За съжаление, всекидневната ни диета е богата на животински и транс мазнини, рафинирани въглехидрати и трапезна захар, сладкиши, готварска сол и калории, но е бедна на фибри, витамини и минерали, както и на добри за съдовете мазнини (мононенаситени, които се съдържат в маслините, зехтина, авокадото и рапичното олио и омега-3 полиненаситени, на които са богати рибите, обитаващи студените води – сьомга..
Ползите и вредите от протеините
Ползите от протеините Правилният избор и употреба на протеини ще ви помогнат да: -  Спазвате здравословен и рационален хранителен режим!Протеините са легални хранителни добавки, а не лекарствени препарати! Те представляват оптимизирани за усвояване, висококачествени белтъчини (известни като „аминокиселини”), без излишни мазнини, въглехидрати, сол, холестерол и калории.Важно: Протеините не заместват консумацията на твърда храна! Те са идеалният начин да задоволите повишените си нужди от белтъчини, ако не можете да си набавите нужните количества от храната. -  Изградите ..
„Перфектната диета” , летящ старт за ново начало
Няма перфектна диета! Всеки е различен и въпреки това в живота идва момент, когато човек иска да постави едно ново начало. Начало на пътя за постигане на определена цел - сваляне, качване или просто поддържане на килограми; здравословно, рационално или хранене за подготовка за състезание. Всеки с мечтите си, но първите стъпки винаги са най-трудни и изпълнени със съмнения. Предлагам Ви един примерен хранителен режим за летящ старт, независимо от бъдещите Ви цели. Придържайте се към него за 2 месеца, пригодете го към собствената си физика (лично тегло, ръст, години), съобразете се с ..
10 съвета за защита на кожата от слънчеви изгаряния
Слънцето може да причини много повече вреда от обикновеното и болезнено изгаряне. Дерматолозите споделят, че продължителното излагане на силно слънце причинява кафяви петна, зачервени и лющещи се петна, изсушаване и набръчкване, а най-лошото е ракът на кожата. Не винаги е лесно да се избегне силното слънце. Денят на плажа може да се превърне в нещо повече от зачервяване и изгаряне. Ако кожата ви не произвежда защитния меланинов пигмент в достатъчни количества или ако се излагате на слънце преди да се е натрупал и разпространил достатъчно меланин, ултравиолетовите лъчи буквално ..
Когато се погледнеш в огледалото, харесваш ли се?
Когато се погледнеш в огледалото, харесваш ли това, което виждаш?Положително или отрицателно възприемаш изгледа на тялото си? Ако отговориш, че е отрицателно, не си сама. Много жени усещат натиск да отговорят на определен социален и културен идеал за красота, който може да доведе до лошо възприемане на тялото. Жените непрекъснато са обстрелвани с образи на "кукли Барби". А като представят идеал, който е толкова трудно да бъде постигнат и поддържан, големите козметични и диетични индустрии си осигуряват ръст и печалби. Не случайно се набляга непрекъснато на младостта, заедно със слабата фигура,..
Продукти от 1 до 7 от общо 7 (1 страници)